JAC Centraal-West-Vlaanderen

U bent hier

Materiaal

Op zoek naar een brochure of folder? Wil je graag meer info over een bepaald jongerenthema? Zoek je informatie voor een schoolopdracht over het JAC of het CAW meer algemeen? Wil je graag educatieve spelen, boeken of vormingspakketten ontlenen om te gebruiken in de jeugdbeweging of een andere activiteit met jongeren?
We zetten alles voor jou op een rijtje. Je kan de publicaties downloaden. De gedrukte versie van publicaties kan je ook bestellen. Wat je kan ontlenen in elk JAC vind je ook op deze pagina.
Gepubliceerd op 04.03.2016
Bart
Gepubliceerd op 28.02.2016

Jong én volwassen: het lijkt de ideale combinatie. Als meerderjarige mag je stemmen, huwen, je ontplooien, een zaak opstarten... Kortom, alles wat bij het leven van een volwassene hoort. Met het voordeel dat je jong bent: je hebt kansen, je kan alle kanten op en de toekomst lacht je toe.

Gepubliceerd op 28.02.2016

In 2014 vielen er op de Vlaamse wegen ongeveer 400 doden. Dat is meer dan één dode per dag. Het aantal letselongevallen lag op 26.270, gemiddeld bijna 72 per dag. Dat een verkeersongeval voor geen van de betrokken partijen gewild is, spreekt voor zich.

Gepubliceerd op 25.09.2015

Met deze brochure willen we aangeven hoe het CAW (Centrum Algemeen Welzijnswerk) zich inzet voor het herstel van de relatie tussen ouder en kind.
We laten je kennismaken met de Bezoekruimte, waar gewerkt wordt aan herstel van de relatie en het contact met de ouders.

Gepubliceerd op 02.07.2015

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Een wijsheid gebaseerd op de overtuiging dat geestelijk welzijn en fysieke gezondheid de twee zijden van “het zich goed voelen” zijn.